Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible 2020

Del 16 al 22 de setembre se celebra la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible 2020. Amb el lema “Per una mobilitat sense emissions”, pretén conscienciar sobre la necessitat de reduir les emissions de carboni i especialment en l’objectiu d’aconseguir la neutralitat de les emissions l’any 2050.

Al Compartim un Futur ens sumem a la campanya i per això t’animem a consultar els recursos que oferim relacionats amb aquest tema:

A més, a partir del 5 d’octubre, posarem a la vostra disposició l’activitat telemàtica “Canvi d’aires o aires de canvi?” per a tothom que hi estigui interessat (formació reglada, no reglada i ciutadania). Si voleu més informació sobre l’activitat, poseu-vos en contacte amb el Servei d’Assessorament del Compartim un Futur.

Recordeu també que podeu dur a terme accions a escala municipal durant aquesta setmana. Consulteu les activitats programades.

I no te n’oblidis: si t’has de desplaçar, tria la millor combinació de transport. Aposta per la mobilitat sostenible!