Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible 2020

Del 16 al 22 de setembre se celebra la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible 2020. Amb el lema “Per una mobilitat sense emissions”, pretén conscienciar sobre la necessitat de reduir les emissions de carboni i especialment en l’objectiu d’aconseguir la neutralitat d’aquestes per a l’any 2050.

Des del Compartim un Futur ens sumem a la campanya i per això t’animem a que consultis els recursos que oferim relacionats amb la temàtica:

A més, a partir del 5 d’octubre, posarem a la vostra disposició l’activitat telemàtica “Canvi d’aires o aires de canvi?” per a tothom que estigui interessat (formació reglada, no reglada i ciutadania). Si voleu més informació sobre l’activitat, poseu-vos en contacte amb el Servei d’assessorament del Compartim un Futur.

Recordeu també, que podeu dur a terme accions a nivell municipal durant aquesta setmana. Consulteu les activitats programades.

I no t’oblidis, si t’has de desplaçar tria la millor combinació de transport. Aposta per la mobilitat sostenible!

Escriure un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *