El Compartim un Futur als casals

Després de molts mesos comunicant-nos a través de pantalles, durant el mes de juliol s’han dut a terme les primeres activitats del Compartim un Futur als casals d’estiu.

Durant aquest mes, hi han participat més de 600 persones de 14 entitats diferents i, d’acord amb el protocol que es va desenvolupar, s’han fet únicament aquelles activitats en què es podien garantir les mesures de prevenció de la COVID-19.

Així doncs, durant aquest mes, hem treballat en diverses temàtiques. Hem treballat la contaminació de l’aire amb l’activitat Atrapant l’aire, i també hem aprofitat moments més tranquils per fer manualitats i parlar sobre l’energia renovable a l’activitat Construïm un molinet de vent. A més, hem pres consciència sobre l’impacte que té el nostre consum alhora que ens divertíem jugant a De cabàs a cabàs… i bona compra faràs!, i hem trobat maneres de reduir aquest impacte fent una bona gestió dels residus amb l’activitat Coneix millor els residus. També hem descobert part del territori metropolità més proper i de la biodiversitat que podem trobar a prop de casa amb les activitats Qui viu a l’estany? i Qui viu als parcs?, realitzades als parcs dels municipis metropolitans.

Unes activitats molt divertides que han servit per aprendre sobre sostenibilitat alhora que gaudim de l’estiu!