Activitats per al curs 2020-2021

Com cada any, al programa Compartim un Futur aturem la nostra activitat durant el mes d’agost per tornar a arrencar amb el nou curs escolar. Enguany, a partir del 5 d’octubre del 2020, es reprendran les activitats a les aules, als parcs i disposarem de noves activitats adaptades a mitjans virtuals, sempre tenint en compte la situació vigent i les mesures de seguretat pertinents.

Actualment es preveu que les instal·lacions de tractament d’aigües residuals i de residus de l’Àrea Metropolitana de Barcelona no es puguin visitar a causa de la pandèmia de la COVID-19. Es tracta d’una mesura per preservar-ne el bon funcionament, ja que aquestes instal·lacions són essencials per a la ciutadania. Tot i això, estem treballant en l’elaboració de noves activitats i recursos educatius alternatius que expliquin el funcionament de les instal·lacions de manera didàctica i visual.

Es reprendran les activitats a les aules, als parcs i noves activitats adaptades a mitjans virtuals

Ja sabeu que durant aquest període al programa Compartim un Futur hem estat treballant de valent per tal d’oferir recursos educatius i activitats alternatives, els quals romandran en el nostre programa i estaran sempre disponibles.

Si voleu reservar activitats presencials per al proper curs, poseu-vos en contacte amb la central de reserves:

Per obtenir més informació sobre les activitats o els recursos alternatius durant aquest període, també podeu contactar, a partir de setembre, amb el Servei d’Assessorament del programa per telèfon, al 671 33 23 12, o per correu electrònic, a assessoria.compartim@amb.cat.