Adeqüem les activitats a la nova situació

El programa Compartim un Futur continua endavant adaptant-se a la nova situació! Malgrat les restriccions, seguim fent el que més ens agrada: apropar la sostenibilitat als infants, a les famílies i a la ciutadania en general. Oferim les noves activitats telemàtiques per a cadascun dels eixos del programa i també la realització d’activitats a l’aula amb la projecció dels educadors per tal que no hagin d’anar al centre.

Però també seguim fent activitats presencials en aules i parcs, i apliquem totes les mesures de seguretat necessàries: disposem de gels hidroalcohòlics per desinfectar tot el material que els participants hagin d’utilitzar abans i després de l’activitat i per netejar les mans de tothom (abans i durant la sessió), mascaretes per a l’equip educatiu i aforament limitat de 10 persones en el cas de les Jugatecambientals, i així mateix minimitzem la interacció dels infants, tot mantenint el dinamisme de l’activitat.

Al web del Compartim un Futur hi trobareu els catàlegs i tota la informació necessària.

Per reservar activitats, poseu-vos en contacte amb la Central de Reserves:

Si necessiteu informació més detallada de l’oferta, o bé us agradaria saber quins són els nostres recursos en préstec, o si voleu que us assessorem en algun aspecte, podeu contactar amb el Servei d’Assessorament del programa per telèfon, al 671 33 23 12 o per correu electrònic, a assessoria.compartim@amb.cat.