Taller de manualitats en línia

Us presentem una nova proposta d’activitats en línia que hem iniciat al programa Compartim un Futur per fer-lo accessible des de qualsevol punt del territori. Només necessiteu un dispositiu electrònic, connexió a internet i moltes ganes de gaudir i aprendre.

Al novembre, en el marc de la Setmana Europea de Prevenció dels Residus, s’han fet de manera telemàtica dues activitats: L’essència dels residus, que ha permès descobrir com els residus que es generen a casa poden convertir-se novament en valuosos recursos, i l’activitat Residus, què hi ha després del contenidor?, on s’han desmentit falsos mites al voltant del tractament dels residus municipals i que ha donat a conèixer com es gestionen a l’àrea metropolitana.

Per al mes de desembre, us proposem dues activitats en línia per fer en família i per prevenir els residus en aquestes dates nadalenques. Voleu posar un toc original i diferent als vostres guarniments? Apunteu-vos a aquesta activitat per fer manualitats de decoració reutilitzant residus.

Dates: 22 de desembre de 18 a 19h i 4 de gener d’11 a 12 h.

Preu: gratuït.

Dirigit a: tots els públics.

Inscripcions: truca al 671 33 23 12 o bé  envia un correu electrònic a assessoria.compartim@amb.cat.

No us ho perdeu, les places són limitades!