Activitat destacada: El refugi climàtic de la Dra. Shiva

Aquest mes us presentem una activitat completament adaptada a la nova normalitat: El refugi climàtic de la Dra. Shiva. Es tracta d’una activitat que es duu a terme totalment a l’aire lliure, en diferents parcs urbans de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

L’activitat serveix per treballar de manera cooperativa el concepte de canvi climàtic i els seus efectes, i per aprendre com les persones i les ciutats es poden adaptar a les noves condicions posant en valor els espais verds urbans.

Davant de les altes temperatures, els participants hauran de buscar zones de confort tèrmic, en especial per a les persones vulnerables com ara els infants o les persones grans; els parcs i les zones verdes es presenten com a candidates a refugis climàtics. Mitjançant l’anàlisi amb els sentits i diversos equips de mesura, l’alumnat podrà aprendre què és un refugi climàtic i decidir si el parc o el lloc on es desenvolupa l’activitat pot esdevenir-ne un d’adient.

Per participar en aquesta activitat cal fer una reserva prèvia a través del telèfon de la Central de Reserves (93 238 93 51) o per correu electrònic a reserves.compartim@amb.cat. Si necessiteu més informació, podeu posar-vos en contacte amb el Servei d’Assessorament del programa Compartim un Futur.