Continuem actius durant el 2021

Durant aquest 2020, el Compartim un Futur ha treballat de valent per elaborar tot un seguit d’activitats en línia i recursos educatius, que romandran al programa i estaran sempre disponibles. Ja podeu consultar el nou catàleg de recursos digitals i activitats en línia. Hem elaborat una activitat telemàtica per a cadascun dels eixos temàtics del programa. Les activitats estan dirigides tant a públic escolar de primària i secundària com a la ciutadania en general.

A més, hem adaptat algunes de les activitats per tal que puguin ser retransmeses a l’aula a través d’una càmera web. Així doncs, l’alumnat podrà romandre a l’aula mentre l’activitat es dinamitza telemàticament. A la pàgina web del Compartim un Futur, dins de les descripcions de les activitats, trobareu indicades quines poden optar a aquesta modalitat. Si teniu dubtes, contacteu amb el Servei d’Assessorament.

Una altra novetat d’aquest curs és que no hi ha períodes d’inscripció. Es pot demanar l’activitat en qualsevol moment de l’any.

Per participar-hi només cal que ompliu el formulari d’inscripció i, des de la Central de Reserves, es posaran en contacte amb vosaltres al més aviat possible. També us hi podeu inscriure trucant al telèfon 93 238 93 51 o bé enviant un correu electrònic a reserves.compartim@amb.cat. Les sol·licituds s’han de fer amb una antelació mínima de 15 dies.