Al febrer, activitats des de casa!

Per donar continuïtat a edicions anteriors, amb el programa Compartim un Futur us oferim una proposta de programació en línia, on cada mes podreu gaudir d’activitats dels diferents eixos temàtics del programa, adreçades tant a públic familiar com ciutadania en general.

Hem començat l’any fent les nostres primeres activitats, on vam poder assistir a un taller sobre la gestió dels nostres residus i també vam aprendre a fer manualitats i decorar casa nostra amb materials que ja no fem servir.

Al febrer, us oferim la possibilitat de participar en les següents activitats telemàtiques del programa. Recordeu que hi podeu accedir des de qualsevol municipi, són gratuïtes i només us cal un dispositiu electrònic i internet.

Per al públic general us proposem:

En un format més lúdic per a famílies us proposem:

Per participar en les activitats cal inscripció prèvia. Places limitades!

Feu les vostres inscripcions: truqueu o envieu un WhatsApp al 671 33 23 12 o bé escriviu un correu electrònic a assessoria.compartim@amb.cat.