Vídeos infogràfics del curs 2019-2020

Us presentem els nous vídeos infogràfics que resumeixen les principals característiques del programa Compartim un Futur. També hi trobareu les dades de participació corresponents al curs 2019-2020, tant per a centres educatius com per ciutadania i formació no reglada.

Els podeu veure en els següents enllaços:

Compartim un Futur 2019-2020 formació reglada

Compartim un Futur 2019-2020 ciutadania i formació no reglada

Aquest curs escolar, malgrat la situació provocada per la covid-19, ens hem mantingut actius i hem ofert gran part de les activitats dels catàlegs,  adaptades a la nova realitat, i hem innovat amb activitats en línia:

Catàleg de formació reglada

Catàleg de formació no reglada i ciutadania

Moltes gràcies per la vostra participació i per acompanyar-nos cap a la sostenibilitat!