Activitat destacada: com podem ajudar a salvar el planeta?

Dins del catàleg d’activitats del programa Compartim un Futur incloem activitats adaptades per a persones amb necessitats específiques de suport educatiu (NESE). Aquest mes us en volem fer arribar una, que tracta sobre l’impacte dels residus en el nostre planeta.

L’activitat Com podem ajudar a salvar el planeta? té com a objectiu prendre consciència de la importància de fer una bona gestió dels residus tant a casa com a l’escola o al barri.

A través d’un joc coneixerem la Terra i el problema dels residus. Amb recreacions i escenificacions visuals i auditives es viatjarà pel planeta visitant mars, rius, boscos i alguns dels animals que ens hi trobem. Mitjançant dinàmiques i vivències aprendran la importància de les 3R: reduir – reutilitzar – reciclar . Es finalitza amb una activitat de relaxació on es valora la natura sense contaminació.

Per reservar-la, contacteu amb la Central de Reserves a través del telèfon de 93 238 93 51 o per correu electrònic a reserves.compartim@amb.cat. Si necessiteu més informació, podeu posar-vos en contacte amb el Servei d’Assessorament del programa Compartim un Futur.