Dia Mundial de l’Aigua 2021

El 22 de març és el Dia Mundial de l’Aigua (World Water Day), una data que va establir l’Assemblea de les Nacions Unides per centrar l’atenció en la importància que té i en la defensa de la gestió sostenible dels recursos d’aigua dolça.

Enguany el lema és #water2me o #AiguaXmi per tal de donar èmfasi a la importància que té l’aigua per a les persones, quin és el seu veritable valor i com podem protegir millor aquest recurs vital.

Com cada any, l’Agència Catalana de l’Aigua, la Diputació de Barcelona i l’AMB, sota la coordinació de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, oferim recursos de suport (presencials i virtuals) als ens locals –en els seus àmbits territorials– per tal que s’adhereixin al Dia Mundial de l’Aigua 2021 i impulsin accions al voltant d’aquesta data.

Al web de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat trobareu més informació sobre el Dia Mundial de l’Aigua, com adherir-s’hi i tota l’oferta de recursos disponibles.