Activitat destacada: Boscos de ciutat

Boscos de ciutat? L’ecologia del parc és l’activitat del programa Compartim un Futur que us volem presentar aquest mes. Aquesta activitat forma part del conjunt d’activitats que s’ofereixen a l’entorn natural i que són ideals per dur a terme en temps de pandèmia, ja que es fan a l’aire lliure.

L’activitat es realitza en diferents parcs urbans i forestals de l’àrea metropolitana de Barcelona amb l’objectiu de donar a conèixer els beneficis ambientals i socials que ens proporcionen aquestes zones verdes urbanes.

A partir de la descoberta experimental amb l’ajut d’un equip d’exploració es recullen dades i es caracteritza cada espai verd per comparar-lo amb els espais urbans i veure la importància que té la presència d’aquests espais forestals dins les ciutats.

Per participar en aquesta activitat cal fer una reserva prèvia a la Central de Reserves trucant al 93 238 93 51 o enviant un correu electrònic a reserves.compartim@amb.cat. Si necessiteu més informació, podeu posar-vos en contacte amb el Servei d’Assessorament del programa Compartim un Futur.