Barcelona es converteix aquest 2021 en Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible. Durant aquest any es desenvoluparan més de 90 projectes de foment de l’alimentació sostenible en 6 eixos estratègics:
- Promoure dietes saludables i sostenibles, accessibles per a tota la ciutadania.
- Facilitar la distribució i comercialització d’aliments de proximitat i ecològics.
- Impulsar una transició agroecològica a la ciutat.
- Situar l’alimentació sostenible al centre de la programació de tot l’any.
- Transversalitzar l’alimentació sostenible.
- Elaborar una estratègia alimentària per al 2030.
Des del programa Compartim un Futur, i coincidint amb les línies estratègiques que impulsa l’AMB, es participarà activament en els diferents esdeveniments i activitats que es duran a terme a la ciutat per tal de contribuir a situar Barcelona i el seu entorn metropolità com a referents de l’alimentació sostenible.
Entre els actes que tindran lloc hi haurà diferents trobades, exposicions o activitats amb l’objectiu de fomentar dietes saludables, impulsar economies locals i sostenibles i fer front a l’emergència climàtica.
Podeu consultar els diferents actes en aquest enllaç.