Barcelona: Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021

Barcelona es converteix aquest 2021 en Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible. Durant aquest any es desenvoluparan més de 90 projectes de foment de l’alimentació sostenible en 6 eixos estratègics:

  • Promoure dietes saludables i sostenibles, accessibles per a tota la ciutadania.
  • Facilitar la distribució i comercialització d’aliments de proximitat i ecològics.
  • Impulsar una transició agroecològica a la ciutat.
  • Situar l’alimentació sostenible al centre de la programació de tot l’any.
  • Transversalitzar l’alimentació sostenible.
  • Elaborar una estratègia alimentària per al 2030.

Des del programa Compartim un Futur, i coincidint amb les línies estratègiques que impulsa l’AMB, es participarà activament en els diferents esdeveniments i activitats que es duran a terme a la ciutat per tal de contribuir a situar Barcelona i el seu entorn metropolità com a referents de l’alimentació sostenible.

Entre els actes que tindran lloc hi haurà diferents trobades, exposicions o activitats amb l’objectiu de fomentar dietes saludables, impulsar economies locals i sostenibles i fer front a l’emergència climàtica.

Podeu consultar els diferents actes en aquest enllaç.