Conèixer els ApS ambientals: Rehabilitació Energètica

Què és un ApS? Al programa Compartim un Futur realitzem diferents projectes ApS ambientals (aprenentatge i servei) com el de Rehabilitació Energètica que us presentem avui.

Aquest tipus de projecte educatiu, amb utilitat social, integra l’aprenentatge de continguts, competències o valors amb un servei a la comunitat que ens envolta.

L’ApS ambiental de Rehabilitació Energètica té com a objectius principals adquirir nous coneixements relacionats amb la rehabilitació sostenible d’habitatges per després difondre i incorporar bones pràctiques de consum responsable en els hàbits quotidians que ajudin a reduir el nostre consum energètic.

L’alumnat participant, a través de diferents fases i amb l’ajuda d’eines digitals, primer s’informa i investiga la seva comunitat més propera recopilant dades per saber quina és seva despesa energètica i fer-ne un informe. Més tard, interpreta totes les dades recollides per fer un estudi i trobar solucions més sostenibles que comportin un guany tant energètic com econòmic per a aquesta comunitat. I finalment fa una difusió per començar a construir aquest canvi de model energètic que tant necessitem!

Per participar en els projectes ApS podeu posar-vos en contacte amb el Servei d’Assessorament del programa Compartim un Futur a través de l’adreça de correu electrònic assessoria.compartim@amb.cat.