Avui us presentem: Som Mobilitat

El planeta viu una crisi climàtica i un dels factors que la provoquen és el model de mobilitat i transport basat en el consum de combustibles fòssils. Al programa Compartim un Futur busquem noves propostes sobre medi ambient i sostenibilitat per aprendre i gaudir del lloc on vivim de manera responsable i aquest mes us volem presentar la cooperativa Som Mobilitat.

A Som Mobilitat volen ciutats amables en un món amable on el paradigma del cotxe individual –que contamina, fem servir molt poc i ocupa un espai públic la resta del temps– ha caducat.

Som Mobilitat és una cooperativa sense afany de lucre que es dirigeix a totes aquelles persones i col·lectius que volen canviar el seu model de mobilitat i apostar per un nou model que busca enfortir els béns comuns posant en xarxa persones i col·lectius per tal de construir models de transport eficients, compartits i més sostenibles. Som Mobilitat neix com a mecanisme pel canvi del model de mobilitat, però també com a plataforma per impulsar projectes col·laboratius i potenciar-ne d’altres que ja funcionen.

Des del Compartim un Futur ens sumem a aquesta iniciativa on el millor trajecte és aquell que fem a peu o en transports saludables!