Les famílies es connecten a la programació en línia

Aquest passat 27 de febrer, dins del programa Compartim un Futur des de casa, vam poder passar una bona estona amb totes les famílies que van participar del conte telemàtic El núvol ensopit, per aprendre una mica més sobre la contaminació atmosfèrica i sobre les mesures que podem portar a terme per millorar la qualitat de l’aire que ens envolta.

La participació va ser tot un èxit i es van rebre valoracions molt positives per part dels participants, que ens reforcen a continuar amb aquesta oferta educativa en aquest temps de pandèmia i restriccions.

L’equip educatiu del Compartim un Futur us animem a seguir participant de les nostres activitats en línia, adreçades tant a públic familiar com a ciutadania en general i a informar-vos de les novetats que tenim cada mes.

Per participar en les activitats cal inscripció prèvia. Places limitades!

Feu les vostres inscripcions trucant o enviant un WhatsApp al 671 33 23 12 o bé escrivint un correu electrònic a assessoria.compartim@amb.cat.