Activitat destacada: Coneix les platges i les dunes metropolitanes

Dins l’oferta d’activitats del programa Compartim un Futur que es realitzen a l’entorn natural avui us fem arribar l’activitat “Coneix les platges i les dunes metropolitanes”.

L’activitat s’inicia amb una presentació de la platja i de l’entorn metropolità on es troba. A partir de diferents dinàmiques pràctiques, es treballa l’orientació, la formació de les platges, els diferents tipus de platges (natural o urbana), s’identifiquen les plantes que viuen a la sorra… Amb l’objectiu de demostrar que la platja és plena de vida!

En el cas de la visita a les dunes litorals, els participants tindran l’oportunitat de conèixer la flora, la fauna i les característiques físiques de tres ecosistemes diferents: el dunar, el marí i el de riera.

L’activitat finalitza amb una reflexió sobre l’ús que fem de les platges, els impactes que té la pressió humana sobre les platges i què podem fer per preservar-les.

Per participar en aquesta activitat cal fer una reserva prèvia a la Central de Reserves trucant al 93 238 93 51 o enviant un correu electrònic a reserves.compartim@amb.cat. Si necessiteu més informació, podeu posar-vos en contacte amb el Servei d’Assessorament del programa Compartim un Futur.