L’Hora del Planeta 2021

L’Hora del Planeta 2021 va tenir lloc el dissabte 27 de març de 20.30 a 21.30. És l’esdeveniment digital més important en defensa del medi ambient i una crida a actuar pel clima i connectar amb la natura.

L’Hora del Planeta és una campanya de WWF que va començar el 2007 a Sidney, Austràlia, amb el gest simbòlic d’apagar la llum durant una hora com a mostra de la lluita contra el canvi climàtic. Deu anys després, s’ha convertit en una iniciativa mundial en defensa del medi ambient i una crida a mobilitzar-se i a actuar de manera constructiva en defensa del nostre amenaçat planeta. En el context actual d’emergència climàtica, és una mostra més de reivindicar la necessitat d’accelerar la nostra acció per la lluita contra el canvi climàtic, de manera urgent. La natura ens protegeix, ens alimenta i és la nostra font de salut. Amb la crisi sanitària de la covid-19 s’ha evidenciat encara més la importància que té i com n’és de necessària.

L’AMB també es va sumar a l’Hora del Planeta 2021 fent una apagada simbòlica de la seva pàgina web i mitjançant altres accions de difusió.