Setmana Sense Soroll 2021

Del 26 d’abril al 2 de maig se celebra la 4a edició de la Setmana Sense Soroll (SSS2021), amb el lema “Stop soroll!”, que té com a objectiu destacar totes les actuacions i accions que permeten millorar la qualitat acústica del nostre entorn.

Durant aquesta setmana, les administracions públiques podran implantar mesures permanents de prevenció i control de la contaminació acústica, dins dels seus àmbits d’actuació.

Alhora, es promouran iniciatives de prevenció de la contaminació acústica, com ara la sensibilització i l’educació ambiental, amb l’objectiu de donar visibilitat a les eines de gestió i control, així com impulsar la col·laboració entre administracions amb diferents responsabilitats i competències en la matèria, per optimitzar recursos i poder oferir una solució més ràpida i eficaç.

En aquest mapa interactiu podreu localitzar les diferents activitats que es fan a Catalunya durant la Setmana Sense Soroll 2021. També s’hi afegiran les activitats que es facin un mes abans i un mes després de la setmana en qüestió.

El programa Compartim un Futur se suma a aquesta reivindicació contra la contaminació acústica, que es fa molt evident a l’Àrea Metropolitana de Barcelona i que sovint es veu oblidada. Hi presenta l’oferta educativa següent:

Us convidem a adherir-vos a la Setmana Sense Soroll i a promoure iniciatives en el marc de la prevenció de la contaminació acústica per posar en valor totes les actuacions i accions que permetin millorar la qualitat acústica del nostre entorn. Podeu sumar-vos-hi a través d’aquest formulari.