Nova convocatòria de projectes ApS i Servei Comunitari per al curs 2021-2022

El programa Compartim un Futur obre la nova convocatòria de projectes d’Aprenentatge Servei i Servei Comunitari Ambiental per al curs 2021 – 2022. Des de l’any 2015, el programa educatiu ha consolidat la línia d’Aprenentatge Servei i Servei Comunitari amb recursos educatius diversos i gratuïts, disposant d’un servei d’assessorament per al seguiment i suport i amb el foment de projectes ambientals cada curs.  

Convidem als centres educatius a presentar projectes per dur a terme per part de l’alumnat de 5è i 6è de primària (adaptable a 1r i 2n d’ESO), 3r i 4t d’ESO, FP (CFGM, CFGS), PFI i de Formació per a persones adultes del territori metropolità.

Aquests projectes s’executaran durant el segon i/o tercer trimestre del curs 2021-2022.

Des del programa impulsem dues classes de projectes ApS:

  •  Projectes coproduïts: projectes ApS dissenyats pels mateixos actors que els impulsen, com ara mestres, alumnes, associacions del tercer sector, ajuntaments, etc. conjuntament amb l’AMB.
  •  Projectes guiats: projectes ApS pre-dissenyats que compten amb un guió.

En tots dos casos, des del Compartim un Futur oferim un assessorament i acompanyament  (presencial i telemàtic), suport durant la realització, eines, formació i visibilitat dels projectes.

Per a presentar la vostra candidatura us recomanem seguir els següents passos:

  1. Consulteu el document de condicions i criteris de selecció de projectes
  2. Empleneu la taula de candidatures. Us recomanem aprofitar l’apartat d’objectius i motivacions per compartir amb nosaltres perquè voleu participar en un dels nostres projectes.
  3. Envieu la taula a l’adreça de correu assessoria.compartim@amb.cat abans del proper 31/05/21.

Els resultats es comunicaran l’última setmana de juny. En cas de ser seleccionats, les primeres sessions d’informació i assessorament es podran dur a terme, si així es desitja, durant els mesos de juny i juliol.

Aprofitem per informar-vos que si el vostre centre es troba proper a un parc o platja metropolitana, pot sol·licitar suport per desenvolupar un projecte participatiu (ApS i servei comunitari), promoguts pel Servei de promoció i conservació de l’Espai Públic. Per a més informació podeu consultar aquí.