Nova convocatòria de projectes ApS-SC ambientals

A punt de finalitzar aquest curs 2020-2021, tan diferent, des del programa Compartim un Futur comencem a preparar el curs vinent amb més esperança i energia, amb una nova convocatòria de projectes ApS-SC ambientals!

Per al curs 2021-2022 s’oferiran un total de 5 projectes coproduïts i 10 projectes guiats, destinats als centres educatius del territori metropolità de Barcelona, per a l’alumnat de 5è i 6è de primària (adaptable a 1r i 2n d’ESO), 3r i 4t d’ESO, FP (CFGM, CFGS), PFI i formació per a persones adultes.

Aquests projectes s’executaran durant el segon i/o tercer trimestre del curs 2021-2022.

Els projectes ApS-SC coproduïts, liderats per l’AMB, són dissenyats pels mateixos actors que els impulsen, és a dir, per l’alumnat i l’equip docent, en xarxa amb entitats ambientals i socials del territori. Els projectes coproduïts s’adrecen tant a centres que ja tinguin els projectes definits de manera parcial o total, com a centres sense un projecte definit o sense experiència prèvia en ApS-SC ambiental.

S’ofereix formació als docents i l’alumnat i es facilita el contacte amb possibles entitats col·laboradores, suport i seguiment presencial i telemàtic personalitzat per a cada projecte.

Els projectes ApS-SC guiats, els dissenya prèviament l’AMB i ofereix assessorament i acompanyament de manera presencial i telemàtica, així com dossiers i recursos per a la realització de projectes d’aprenentatge servei ambiental. Es proposen diversos projectes en funció de la temàtica que es vol treballar i del curs.

Podeu consultar l’oferta de projectes en aquest enllaç.

Les inscripcions per als ApS-SC ambientals 2021-2022 estan obertes fins al 4 de juny, i a finals del mes de juny se seleccionaran els centres escollits.

Si us hi voleu apuntar, us heu de posar en contacte amb el Servei d’Assessorament del Compartim un Futur a través de l’adreça de correu electrònic assessoria.compartim@amb.cat.