Nou catàleg per al curs 2021-2022

Durant els darrers mesos, l’equip del Compartim un Futur ha estat treballant en l’anàlisi i l’ampliació de l’oferta de les activitats del programa i… el nou catàleg pel curs 2021/2022 ja és una realitat!

La principal novetat és la recuperació i adaptació de les activitats i visites a instal·lacions que havien estat anul·lades per la situació excepcional provocada per la pandèmia, però també hi trobareu noves visites virtuals i activitats de nova creació amb motiu de la Capitalitat Mundial de l’Alimentació Sostenible de Barcelona.

Les novetats incloses per al curs vinent queden reflectides en els nous catàlegs del programa, que també han estat redissenyats per facilitar que la informació sigui més senzilla de trobar i estigui a l’abast de tothom.

Aquesta oferta no només inclou activitats en línia, sinó que també recull recursos que ja existien anteriorment i també uns quants de nous, com publicacions, exercicis i jocs per fer a casa o al casal, propostes de vídeos, etc., per a tot tipus de públics.

Si sou un professor o professora i necessiteu més informació sobre el nou catàleg, podeu posar-vos en contacte amb el Servei d’Assessorament del programa Compartim un Futur. També podeu fer-ho com a centre o entitat social, associació o empresa d’educació en el lleure.