Activitat destacada: planta de triatge Gavà-Viladecans

El curs 2021/2022, el programa educatiu Compartim un Futur presenta moltes novetats. Una de les més destacades és la recuperació de les visites a les plantes de tractament de residus, que el curs passat van quedar suspeses per la situació sanitària provocada per la covid-19.

És per això que aquest mes volem donar a conèixer la planta de selecció d’envasos de Gavà-Viladecans.

Durant la visita a la planta s’explica, pas a pas, com arriben els envasos lleugers des dels contenidors grocs fins a la planta de triatge. En aquesta instal·lació, un seguit de màquines i de personal especialitzat van separant els diferents tipus de material (metalls, brics i plàstics de diferents tipus) mitjançant diverses tècniques.

Un cop finalitzat el procés de separació, podem fer arribar aquests materials a les plantes de reciclatge, on els transformaran en nous recursos.

Per participar en aquesta activitat cal fer una reserva prèvia a la Central de Reserves trucant al 93 238 93 51 o enviant un correu electrònic a reserves.compartim@amb.cat. Si necessiteu més informació, podeu posar-vos en contacte amb el Servei d’Assessorament del programa Compartim un Futur.