Recursos per a l’estiu: compostador i hort urbà

En aquest butlletí especial d’estiu, des del Compartim un Futur us volem fer arribar uns recursos per elaborar un compostador casolà i una taula de cultiu per construir un hort urbà , com a propostes per omplir el temps lliure, aprendre i gaudir durant l’estiu.

Al primer recurs trobareu una guia per construir pas a pas un compostador senzill fent servir fusta reciclada de palets. També podreu aprendre una mica més sobre la fracció orgànica dels residus domèstics i la importància de fer-ne una recollida selectiva, ja que aquest residu es pot transformar en un producte útil i de qualitat, com és el compost.

A més, descobrireu com funciona el procés de descomposició de la matèria orgànica i què cal fer per obtenir un bon compost.

En la mateixa línia, a la guia de construcció d’horts urbans trobareu explicat pas a pas com reconvertir palets de fusta vells en una taula de cultiu per plantar-hi tot tipus de fruites, verdures o herbes aromàtiques.

Aprendreu quines plantes són les més adients per plantar i com s’han de cuidar, així com els seus requeriments vitals i les temporades adequades per plantar-les i collir-les.

Us animem a passar un estiu diferent descobrint aquestes divertides guies!