Bon estiu!

Amb l’arribada de l’agost, posem punt final al curs del Compartim un Futur.

Un any més, ha estat un curs especial, tant per a l’equip educatiu com per als participants del programa, condicionat per la situació sanitària. Un curs difícil, però també ple d’aprenentatges i avenços, en el qual hem pogut continuar desenvolupant la nostra tasca educativa i sensibilitzadora.

Marxem de vacances amb alegria, per agafar forces per fer front als nous reptes plens d’il·lusió que ens trobarem el curs vinent, i amb el desig que de mica en mica anem recuperant la normalitat que tant trobem a faltar.

Només ens queda agrair a tot l’equip educatiu la feina feta i la participació a totes les persones que han seguit confiant i donant suport al programa educatiu Compartim un Futur de l’AMB.

Ens retrobem al setembre per continuar fent allò que tant ens agrada: educar i sensibilitzar ambientalment!