Continua aprenent a casa o a l’aula amb les activitats complementàries

El Compartim un Futur és molt més que un programa que ofereix activitats i visites presencials. També inclou recursos en préstec, projectes amb metodologia d’aprenentatge i servei, jocs interactius i multimèdia… i, a més a més, una gran varietat d’activitats complementàries (o exercicis) per poder-les fer a casa o a l’aula.

Si envies els exercicis fets a l’adreça educacioambiental@amb.cat, els publicarem al blog i a les xarxes socials! Precisament això és el que han fet els alumnes de 1r B d’ESO de l’Institut el Prat de Llobregat. En aquest cas havien d’escollir un residu que haguessin generat fa poc i després investigar de quin material estava fet i quina procedència tenia. A partir d’aquí, havien de crear una història en format de vinyeta sobre la vida d’aquest material, des que se’n fa l’extracció fins que ells l’adquireixen, l’utilitzen i el dipositen al contenidor corresponent. Mireu quines vinyetes més ben fetes! Enhorabona a tota la classe!

Aquest curs, per facilitar la cerca, trobaràs tota l’oferta d’activitats complementàries per a cada nivell o públic específic i eix temàtic als catàlegs del curs 2021-2022, tant per a formació reglada com per a formació no reglada i ciutadania. D’aquesta manera no caldrà que vagis buscant pel web!