Balanç del curs 2020-2021

L’arribada de l’estiu significa el final de les classes i també del programa d’activitats que el Compartim un Futur ofereix a centres educatius. Tot i ser un curs marcat per la pandèmia, des del setembre fins al juny s’han realitzat gairebé 1.000 activitats, que han permès que unes 22.000 persones (entre alumnat i professorat) gaudissin de les propostes educatives per a la sostenibilitat.

El Compartim un Futur, però, no fa vacances: continua treballant de cara al curs vinent per oferir més activitats, projectes i recursos educatius, com per exemple noves propostes sobre el sistema alimentari.

Des de l’1 de juliol ja es poden reservar les activitats per al curs 2021-2022 trucant al telèfon 93 238 93 51, enviant un correu electrònic a reserves.compartim@amb.cat o bé omplint el formulari en línia.

Podeu consultar l’oferta de recursos al web i també us podeu descarregar el nou catàleg d’activitats i recursos.