Cloenda dels casals 2021

Un any més, el Compartim un Futur ha posat punt final al curs amb la celebració dels casals d’estiu, que han estat tot un èxit de participació i aprenentatges, sempre seguint les indicacions sanitàries en relació amb la covid-19.

Al llarg d’aquest mes, diverses entitats han participat a les activitats organitzades. Plegats hem pogut treballar diferents temàtiques mediambientals, com la contaminació de l’aire i la contaminació acústica a través de les activitats Atrapant l’aire i Menys soroll i més somriures. També hem pogut gaudir de tallers més manuals, com Construïm un molinet de vent i Aigua va!, en què els participants han treballat el canvi climàtic i les energies renovables, i el consum d’aigua, respectivament.

A més, hem pogut allunyar-nos una mica dels casals i fer sortides a l’entorn per conèixer la biodiversitat que ens envolta, amb activitats com Qui viu a l’estany?, Qui viu al parc? o Boscos de ciutat, i per als més petits hem estrenat nous contes, que ens han portat cap a mons imaginaris: El Recuc i el tresor de la brossa orgànica i El núvol ensopit.

Finalment, no ens hem d’oblidar dels residus: hem après estratègies per reduir-ne la generació i també què se’n fa, de tot allò que acaba als contenidors, amb les activitats Agafem el cabàs i Coneix millor els residus!

Ha estat un mes de juliol ple de diversió i coneixements. Esperem continuar gaudint de les activitats durant molts estius més!