Setmana de la Mobilitat Sostenible: no només al setembre!

Com cada any, el mes de setembre se celebra la Setmana de la Mobilitat Sostenible. Del 16 al 22 de setembre, i sota el lema “Fes salut. Mou-te de manera sostenible”, s’han celebrat centenars d’activitats per tal d’estimular el comportament ciutadà en relació amb l’ús de qualsevol vehicle compatible amb el desenvolupament urbà sostenible. També s’ha informat sobre els impactes ambientals del transport i com afecta sobre la salut de les persones.

Des del Compartim un Futur, hem participat en aquesta celebració amb les nostres activitats, però la tasca de sensibilització a la ciutadania ha d’anar més enllà d’aquests dies. Per això us convidem a participar, si encara no ho heu fet, en totes les nostres activitats de conscienciació de l’impacte de la mobilitat en la nostra salut. Mireu-vos-les bé, que n’hi ha per a tothom!

En marxa per la salut ambiental

Atrapant l’aire

L’aire que respirem

Pedals al parc de la Fontsanta

Parcs i pedals pel Besòs

Canvi d’aires o aires de canvi?