Setmana Europea de Prevenció de Residus 2021

Del 20 al 28 de novembre se celebra la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. Aquest esdeveniment es duu a terme anualment amb la voluntat d’aglutinar en una setmana tot d’accions de sensibilització sobre la prevenció de residus. Aquesta celebració coincideix amb la del black friday, els dies en què el consumisme desmesurat pren especial rellevància entre la ciutadania i a les portes de les festes de Nadal, en què les compres compulsives i innecessàries prenen més força.

Enguany, la Setmana Europea de la Prevenció de Residus tracta amb especial cura el binomi comunitat circular – comunitat sostenible: de quina manera la feina conjunta com a comunitats pot millorar la gestió de residus. Si no heu pogut participar-hi o voleu saber-ne més coses, us convidem a participar a l’activitat Fem possible l’economia circular.

Durant aquesta setmana, el programa Compartim un Futur hi té un paper molt important i fem especial èmfasi en les nostres activitats de l’eix de Recursos i residus. Des dels alumnes més menuts amb activitats com Anem al mercat fins als més grans amb Residus: què hi ha després del contenidor?, tothom ha pogut descobrir la importància de prevenir la generació de residus i què podem fer amb els que són inevitables.

Per descobrir més activitats i obtenir més eines per prevenir la generació de residus, consulteu els nostres catàlegs: Formació reglada i Ciutadania i formació no reglada.