Coneixes el projecte UP-STAIRS?

Mitjançant els recursos econòmics que se cedeixen amb el programa Horizon 2020 de la Comissió Europea, s’ha posat en marxa el projecte UP-STAIRS. Aquest projecte pretén accelerar la creació de comunitats energètiques locals (CEL), així com donar suport a la ciutadania i a les administracions perquè esdevinguin productores energètiques. Actualment, el projecte UP-STAIRS implica 5 regions pilot per tal de veure’n els resultats i estudiar si les accions dutes a terme són extrapolables a altres socis europeus. Vols saber-ne més? Fes un cop d’ull en aquest resum. Com s’aconseguirà accelerar la creació de comunitats energètiques? Caldrà afavorir la creació de punts de suport i assessorament a la ciutadania i a les entitats per tal que els donin un cop de mà en el camí cap a les CEL. L’Àrea Metropolitana de Barcelona participa en aquest projecte des de diferents àmbits i el Compartim un Futur no s’ho ha volgut perdre! Per aquest motiu, s’està treballant per ajudar a la creació d’aquests punts d’assessorament. Vols saber com? Ben aviat tindràs la resposta, així que no deixis de seguir-nos!