Primer trimestre del curs escolar: èxit de visites a les plantes de tractament de residus i depuradores!

Amb les vacances de Nadal també arriba la valoració d’aquest primer trimestre escolar. És hora de fer el balanç!

Després d’un any i mig sense visites, aquest octubre vam reobrir les portes de les instal·lacions de gestió de residus i de les depuradores de l’AMB. La resposta ha estat molt positiva. En aquests tres mesos, més de 2.425 persones ja han visitat les instal·lacions. Tot i que seguim mantenint les visites virtuals, que ja s’han consolidat com una opció permanent, les visites presencials no han parat.

Normes de seguretat noves, com l’ús de mascareta o vigilar l’aforament en espais tancats, ens han permès poder dur a terme les visites amb total seguretat. L’EDAR del Prat del Llobregat, la depuradora d’aigües residuals de més superfície del territori metropolità, o la planta integral de valorització energètica (PIVR), segueixen sent les instal·lacions estrella del programa.

També s’han dinamitzat un gran nombre d’activitats a escoles, instituts o altres centres d’estudi de formació reglada, amb un total de 12.302 participants!

En formació no reglada i ciutadania, la participació ha sigut de més de 2.498 persones en centres oberts, esplais o altres centres educatius. Les Jugatecambientals, dedicades a famílies amb infants els matins dels caps de setmana als parcs metropolitans, han finalitzat també la temporada de tardor amb molt bona acollida.

Ens veiem aquest segon trimestre de la temporada 2021-2022!