Tancament del curs sobre comunitats energètiques locals (CEL)

Aquest passat 28 de juny s’ha posat punt i final a la prova pilot del curs sobre comunitats energètiques locals (CEL) que va iniciar-se a l’abril.

En aquests 2 mesos de curs, els participants —personal tècnic dels ajuntaments metropolitans— han assolit els coneixements necessaris per aconseguir donar a conèixer i potenciar aquest tipus d’instal·lacions entre la població, que tants avantatges ens donen per fer un pas més cap a la transició energètica.

El curs ha estat distribuït en 5 mòduls diferents on, de manera interactiva i mitjançant una plataforma en línia, s’ha creat un entorn virtual d’aprenentatge on s’han après conceptes molt diversos de caràcter energètic, legislatiu o de finançament relacionats amb les CEL.

El curs, que ha tingut una rebuda molt positiva, tindrà properament una nova convocatòria. Per a més informació, podeu enviar un correu a assessoria.compartim@amb.cat.