Tancament dels projectes ApS ambientals del curs 2021-2022

El programa Compartim un Futur de l’AMB dona suport a centres educatius metropolitans per desenvolupar projectes de servei comunitari o aprenentatge servei (ApS) sobre temes ambientals d’interès metropolità mitjançant el Servei d’assessorament i convocatòries anuals. Ara ja podem dir que hem tancat un altre any de projectes guiats amb molt d’èxit i motivació per part de l’alumnat. S’han realitzat un total de 30 projectes dels quals 13 han estat “Para el carro!”, 8 “Dràstics amb els plàstics!”, 5 “Vigilants de l’aire”, 3 “Rehabilitació energètica en edificis residencials” i 1 “Comunitat educativa per una transició energètica”. Els han fet grups d’alumnes de 26 centres educatius de l’entorn metropolità distribuïts en 12 municipis.

Ha estat un curs 2021-2022 ple de serveis a la comunitat en què els participants hi han dedicat molt d’esforç i temps. Així doncs, volem agrair a equips docents i alumnes tota la dedicació en els projectes i volem animar els centres a formar part dels ApS ambientals l’any vinent o integrar-los com a projecte de centre per consolidar l’experiència i l’aprenentatge adquirits.

Si teniu curiositat pels projectes ApS ambientals coproduïts que s’han fet aquest curs, els podeu consultar aquí.

També volem recordar que ja estan obertes les convocatòries per als ApS guiats i coproduïts del curs 2022-2023. Teniu temps fins al 6 de juliol per fer la sol·licitud. Aquí trobareu el catàleg de projectes que podeu sol·licitar.

Si voleu conèixer altres projectes d’ApS realitzats pel territori, us animem a venir al II Simposi d’Aprenentatge Servei de Catalunya el dia 7 de juliol, a la seu de Fundesplai al Prat del Llobregat.