Comencem curs nou!

Després d’unes merescudes i aprofitades vacances, amb l’arribada del nou curs escolar, el Compartim un Futur torna a engegar motors amb forces renovades, en un any on es presumeix la tornada a la normalitat.

Per això, us fem arribar els nous catàlegs d’aquest curs tant per a formació reglada com per a formació no reglada i ciutadania. A més de l’oferta educativa presencial hi trobareu activitats o exercicis que es poden fer de manera autònoma, així com publicacions, enllaços a les xarxes, recursos en préstec i altres pàgines web d’interès.

Tota aquesta informació i molt més, la podeu trobar a la nostra web, que us animem a visitar i on trobareu totes les notícies i novetats que s’esdevenen al llarg de l’any.

Com a novetats destacades per a aquest curs, hi trobem la reactivació de les visites guiades a les instal·lacions de tractament de residus i depuradores després de les restriccions durant la pandèmia. A més, s’ha ampliat el catàleg d’activitats virtuals amb la incorporació de la visita virtual al Centre de Tractament de Residus Municipals (CTRM) de Gavà-Viladecans.

Us convidem, doncs, a donar un cop d’ull a la nostra oferta d’activitats i recursos! Recordeu que per fer qualsevol reserva, si ja sabeu quina activitat voleu realitzar, podeu fer-ho de la manera següent:

  • A través del nostre web, omplint el formulari
  • A través de la Central de Reserves, trucant al 93 238 93 51 o per correu a reserves.compartim@amb.cat

A més, per qualsevol consulta o dubte que pugueu tenir, disposem del Servei d’Assessorament del Compartim un Futur, i sempre que ho desitgeu us hi podeu posar en contacte a través del telèfon 671 33 23 12 o mitjançant el correu electrònic assessoria.compartim@amb.cat, on us orientaran i us ajudaran a triar l’opció més adient a les vostres necessitats.