L’equip educatiu es posa en marxa

El setembre és un mes ideal per omplir el calaix de nous coneixements i el nostre equip educatiu no es vol quedar enrere!

Aquest mes, l’equip educatiu del Compartim un Futur, tant els que ja en formaven part com les noves incorporacions, han rebut formació tècnica i de seguretat de les visites a les instal·lacions de tractament de residus i aigües residuals de l’AMB.

En aquestes formacions hem pogut veure les diferents obres que s’estan portant a terme a les instal·lacions per millorar la seguretat i els itineraris i a la vegada s’han revisat alguns protocols introduint alguns canvis com ara l’obligatorietat de portar pantalons llargs en totes les visites que es fan a les instal·lacions de tractament d’aigües residuals.

L’objectiu d’aquestes formacions és poder veure totes les novetats que presenten les instal·lacions i obtenir informació correcta i actualitzada. Tot i que l’equip educatiu ja coneix molt bé les instal·lacions, els usos i els tractaments que s’hi fan, van variant amb l’arribada de noves tecnologies i amb els canvis també produïts pels efectes de la pandèmia, que ha comportat també un canvi en els consums de l’aigua i de generació de residus de la ciutadania.

En definitiva, són unes jornades d’aprenentatge apassionant per a l’equip del Compartim un Futur que els ajuden a traslladar tots aquests coneixements al públic participant i alhora sensibilitzar-lo per crear petits canvis individuals i col·lectius que comportin unes instal·lacions més eficients i sostenibles.