Combina i mou-te!

El dia 16 de setembre es va donar el tret de sortida a la Setmana Europea de la Mobilitat 2022, que va concloure el dia 22 de setembre amb la celebració del Dia Mundial sense Cotxes.

Enguany, el lema ha estat “Combina i mou-te”, amb l’objectiu de promoure els diferents mitjans de desplaçament més sostenibles i conscienciar sobre la necessitat de reduir l’ús dels vehicles privats motoritzats per aconseguir unes ciutats més saludables i menys contaminades.

Un dels mitjans de mobilitat més sostenibles i adients per desplaçar-se per la ciutat és la bicicleta, un mitjà de transport que, gràcies a les millores i facilitats urbanístiques per promoure’n l’ús i que hi ha més conscienciació col·lectiva sobre la necessitat de contaminar menys, ha experimentat un ús creixent d’usuaris any rere any.

En aquest sentit, des del Compartim un Futur, us convidem a participar en les activitats Pedals al parc de la Fontsanta i Parcs i pedals al Besòs, dues activitats ideals que permeten descobrir els beneficis de l’ús de la bicicleta, a més de donar a conèixer la importància ambiental i ecològica dels diferents espais verds que tenim a l’àrea metropolitana.

A més, si necessites posar a punt la teva bicicleta, pots demanar cita al Reparat Millor que Nou i t’ensenyaran a fer-ho tu mateix!