L’equip educatiu del Compartim Un Futur

Fer funcionar un programa educatiu com el Compartim un Futur no és gens fàcil. Un important nombre de persones posen tot l’esforç en diferents àrees per obtenir un resultat final de qualitat que permeti complir tots els objectius marcats.

Avui us volem apropar una mica una part vital del Compartim un Futur, com és l’equip educatiu, i donar a conèixer les tasques que desenvolupa per tal que tot sigui un èxit!

L’equip educatiu està format per especialistes en educació i medi ambient on hi trobem perfils professionals molt diversos, majoritàriament formats en ciències biològiques i ambientals.

Tot i que l’equip és dinàmic i cada any tenim noves incorporacions, la majoria de l’equip té una experiència d’entre 3 i 5 anys al programa i, fins i tot, alguna educadora veterana uns quants anys més!

La seva funció principal és dinamitzar les activitats educatives del programa, ja siguin activitats a l’aula, a l’entorn o visites guiades a instal·lacions de tractament d’aigües o residus. A la vegada, una part de l’equip també s’encarrega de portar a terme els serveis d’aprenentatge servei del programa.

A més, també s’encarreguen d’altres tasques com ara el control i el manteniment del material de les activitats, la revisió i millora de les dinàmiques educatives o el registre de les valoracions per part dels participants per garantir l’excel·lència del programa.

L’equip del Compartim un Futur us espera a les activitats per conèixer-vos en persona!