Torna la temporada de la Jugatecambiental

El passat 17 de setembre va començar la nova temporada de la Jugatecambiental.

Les Jugatecambientals són uns espais distribuïts pels diferents parcs i platges metropolitans, on les famílies amb infants de totes les edats poden gaudir durant els matins dels caps de setmana dels espais verds metropolitans, a més de compartir estones de joc i experimentació.

A cada espai hi trobareu una activitat guiada diferent cada cap de setmana on podreu aprendre diferents coses sobre la natura i l’ecologia de l’espai que ens envolta i altres propostes sostenibles sobre l’ús que fem de l’aigua, les energies renovables o la gestió dels residus, per exemple.

A més, també hi trobareu un espai de joc i experimentació no dirigit i un punt d’informació sobre el parc i el municipi on s’ubica.

Les Jugatecambientals es trobaran disponibles fins al proper 4 de desembre, data en què s’atura l’activitat per l’arribada del fred, però a la primavera tornaran a posar-se en marxa amb noves propostes i moltes ganes d’aprendre i jugar.

A l’enllaç següent hi podeu trobar tots els llocs on es porten a terme i el calendari d’activitats de cada Jugatecambiental. Us hi esperem!