Vine a veure l’exposició “Menja, actua, impacta”

Sabies que el 30 % de les emissions totals del planeta estan relacionades amb el sistema alimentari? O que, de mitjana, la meitat dels productes que tenim a casa han fet la volta al món?

L’exposició “Menja, actua, impacta”, dissenyada i produïda per Fundesplai, explica tots aquests aspectes i molts més. Aquest espai proposa fer un viatge de descoberta, en forma de reptes, dels efectes de la nostra manera de menjar i de les extraordinàries oportunitats de millora que tenim si canviem l’actual sistema alimentari. Els participants descobriran que menjant poden contribuir a crear un demà més saludable i sostenible, tant per a les persones com per al planeta.

S’ofereix un programa d’activitats educatives al voltant del tema de l’alimentació saludable i sostenible com a palanca de canvi cap a un demà més saludable, just i sostenible.

L’experiència consta d’una visita guiada a l’exposició o bé també es pot combinar amb un taller. Està adreçada a públic de formació reglada (des d’infantil fins a batxillerat) i també a grups d’educació en el lleure, famílies, entitats, associacions i públic de formació no reglada.

L’exposició està situada al Centre Esplai (carrer del Riu Anoia, 42-54, 08820, el Prat de Llobregat).

Des de l’AMB oferim un nombre limitat de tallers i visites gratuïtes. Cal fer reserva prèvia a través del formulari següent: https://forms.office.com/e/ny1KZgaL36

Per a més informació, pots consultar el web de l’exposició (MENJA, ACTUA, IMPACTA), o bé enviar un correu a reserves@menjaactuaimpacta.org o trucar al 617 682 924 o al 93 551 17 66.

T’hi esperem!