Coneixes les xarxes socials del Compartim un Futur?

Avui dia, les xarxes socials són eines imprescindibles per connectar amb diferents persones, però també per estar al corrent de les notícies i de la informació. Per aquest motiu, les xarxes socials del Compartim un Futur són un canal molt important del programa educatiu per arribar a la ciutadania, més enllà del territori metropolità.

Així doncs, des d’inicis de 2023 estem treballant de valent per engegar un pla de difusió per tal que les nostres xarxes socials siguin també canals educatius en els quals la ciutadania pugui accedir als missatges que els volem transmetre. Per exemple, cada dilluns publicarem el consell de la setmana, els dimarts us farem una recomanació, els dimecres us presentarem una activitat del programa, els dijous podreu conèixer què fem al servei d’assessoria i els divendres us donarem recomanacions per al cap de setmana.

També trobareu vídeos amb novetats del programa, efemèrides, activitats noves o de divulgació i comunicació ambiental fets amb l’objectiu de donar a conèixer el programa i les seves oportunitats per a la ciutadania.

Des de principis d’any hem guanyat moltes seguidores i molts seguidors, així que us volem donar les gràcies, a tots els qui ens seguiu, i no oblideu de recomanar-nos per tal que els missatges arribin al màxim de persones possible i no pareu de comentar els nostres posts per tal de poder estar més connectats! I si voleu que generem contingut d’algun tema en concret, només cal que ens ho digueu a través d’un missatge directe a les xarxes o enviant un correu electrònic a assessoria.compartim@amb.cat. Ens veiem a les xarxes!