El Compartim un Futur va ser present al XXII Seminari de Centres de Documentació Ambiental i d’Espais Naturals Protegits

Del 26 al 28 de juny, el poble educatiu d’Umbralejo (Guadalajada) va allotjar el XXII Seminari de Centres de Documentació Ambiental i d’Espais Naturals Protegits, en el qual va participar activament la Biblioteca de l’AMB.

La Biblioteca de l’AMB forma part de RECIDA (Red Española de Centros de Información y Documentación Ambiental) des del 2020, la qual està formada per més de 150 centres de documentació i biblioteques amb fons sobre medi ambient i d’espais naturals protegits de diferents comunitats autònomes. Aquesta xarxa està coordinada pel Centre Nacional d’Educació Ambiental (CENEAM).

Anualment, el CENEAM organitza un seminari en el qual representants de diferents institucions es reuneixen per intercanviar experiències i rebre informació especialitzada. A més, permet conèixer la situació dels centres a escala nacional.

En el seminari celebrat del 26 al 28 de juny, Belén Lapardina, tècnica de la Biblioteca, hi va presentar l’AMB i la Biblioteca i va mostrar diferents publicacions del programa del Compartim un Futur, les quals van entusiasmar els assistents, que van agafar mostres per catalogar a les seves biblioteques i centres de documentació. Lapardina també hi va remarcar que els departaments que tracten temes ambientals, a més d’editar publicacions, ofereixen serveis d’assessorament, com el del Compartim un Futur.