En marxa el MetròpolisFPlab 2

Ja està en marxa la segona edició del projecte MetròpolisFPlab, el programa d’innovació oberta en formació professional impulsat des l’AMB i la Fundació BCN Formació Professional, amb el suport d’Innobaix, el Port de Barcelona i el Circuit de Barcelona-Catalunya.

presmetrop_1

El MetròpolisFPlab2 potencia el desenvolupament de projectes innovadors creats conjuntament entre alumnes d’FP i empreses, desenvolupa les competències educatives del s. XXI a través de reptes reals formulats per les empreses i apropa les necessitats del teixit productiu a les capacitats dels estudiants de formació professional.

Els reptes d’aquesta segona edició en la que participen 9 empreses van ser presentats dilluns 28 d’octubre al Citilab de Cornellà en una jornada informativa que obria les inscripcions al programa i que va comptar amb l’assistència de centres, empreses i ajuntaments del territori. A la sessió també es va presentar el calendari i fases del programa. El termini per a la inscripció dels centres és fins l’11 de desembre i els pròxims 6,7 i 8 de novembre, de 10h a 13h es duran a terme els Tallers de Reptes amb els responsables de cada empresa

rep_mlab2