Hub Talent

 

Plataforma Hub Talent Metròpolis Barcelona

Punt de trobada d’iniciatives emprenedores en innovació, talent i coneixement

Descripció:

L’espai digital HUB Talent és una eina que vol servir de punt de trobada de les iniciatives emprenedores que tenen en comú la innovació, el talent i el coneixement de la nova economia del segle XXI i que tenen lloc a la metròpolis de Barcelona.

La plataforma HUB Talent permet acollir i projectar qualsevol repte o projecte creatiu i innovador en qualsevol camp d’activitat: producció industrial i manufacturera, educació, art i cultura, ciutadania, integració social, millora de la productivitat d’empreses i organitzacions o digitalització.

L’espai en xarxa permet que empreses, emprenedors i ciutadania puguin plantejar reptes als quals podran respondre els diferents actors del HUB Talent. D’aquesta manera se sumen esforços, es comparteixen idees i coneixement i es possibilita la connexió entre els agents interessats a resoldre’ls.

En una societat que avança cap a la cooperació i les joint ventures, el HUB Talent es presenta com una nova plataforma de comunicació ràpida, eficaç i proactiva. A més, en el context social i econòmic actual, representa una oportunitat per compartir recursos, crear sinergies, contribuir en projectes que ja existeixen i plantejar-ne de nous.

>> Accedeix a la Plataforma HUB Talent

Presentació:

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i l’FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local