MetròpolisFPlab2

logometropolis1

La primera edició del projecte MetròpolisFPlab  s’ ha portat a terme al llarg del curs escolar 2018-19 en col·laboració amb la Fundació BCN Formació Professional i amb el suport d’ altres agents del territori com Innobaix, el Port de Barcelona i el Circuit de Barcelona-Catalunya. Ha comptat amb una participació de més de 600 alumnes de 33 centres d’ FP, generant 426 idees per als 8 reptes plantejats, amb un total de 12 projectes finalistes i 6 equips guanyadors.

Vídeo resum de la 1ª edició del projecte

El  projecte combina  les demandes empresarials amb  la creació d’un entorn d’anàlisi, de formació especialitzada per mitjà de mentors i tècnics, a fi de potenciar l’emprenedoria, el treball en equip, el foment de les competències clau i l’experimentació. Es fusionen els projectes “Innolab” d’ Innobaix, “Port Innova” del Port de Barcelona i el projecte “Entra al circuit de la Innovació amb l’ FP” del Circuit de Barcelona-Catalunya, promovent la innovació oberta com a procés metodològic d’ alt valor afegit per a la seva aplicabilitat a la Formació Professional.

Vídeo presentació del projecte

Premis 2019-20:

El premi per a cada equip guanyador consistirà en el desenvolupament de la idea i/o proposta de millora en la mateixa empresa, durant un temps de 2 mesos i a través d’una beca formativa remunerada.

Un cop resolts els equips guanyadors, es proporcionarà més informació d’aquesta beca.

També hi haurà una dotació de recursos materials  als centres d’FP i reconeixement per als/les tutors/es que han assessorat i acompanyat en tot el procés als equips.

Calendari 2019-20

CalMetFPLab2

 

REPTES PRESENTATS: 

rep_mlab2

Formulari d’ inscripció al MetròpolisFPlab2: OBRIR

Descàrregues (pdf):

Infografia-Calendari

 gifclick

Organitzen:

1_Logo Versio Principal color_ ADEM BCN logo FBCNFPsmall

Amb el suport de:

logo_ajustat logo_Port_BCN_col circuit-de-barcelona

Col·labora:

sdli