Sant Climent reflexiona i crea la seva manta pels refugiats

El 21 d’abril, Sant Climent va organitzar un taller organitzat per l’AMB en coordinació amb l’Ajuntament, per reflexionar amb un grup de dones cuidadores del municipi sobre els drets humans i visibilitzar la situació de vulnerabilitat de drets que viuen les persones refugiades.

El taller va comptar amb un grup de persones amb gran sensibilitat, en què es van tractar temes com la immigració forçada, la situació a Síria, la nostra pròpia història com a migrants i ara com a receptors de migrants, què implica exactament això i què significa en realitat rebre persones que fugen dels seus llocs d’origen.

Va ser un taller molt interessant, en el qual vam poder gaudir de l’experiència com a voluntaris en un camp de refugiats de Grècia de la María Bazán, educadora social de Serveis Socials de l’Ajuntament. I finalment, després del debat i la reflexió conjunta, vam passar els missatges a les mantes del municipi!

 

IMG_0180 IMG_0187 IMG_0188