Santa Coloma de Cervelló pels drets humans

A l’abril vam dur a terme activitats a Santa Coloma de Cervelló. D’una banda, el dia 19 vam fer un taller de reflexió entorn dels drets humans, els refugiats i la relació amb la nostra pròpia història, amb un grup d’avis del Casal de Gent Gran de la Colònia Güell. El taller ens va servir per passar tots els sentiments i aportacions que van sorgir a les teles, on vam dibuixar, escriure i enganxar tot el que havíem compartit.

D’altra banda, el dia 21 al Consell d’Infants vam fer una activitat oberta a tothom, que va ser presentada per la regidora de Cooperació, en qual vam unir les diferents mantes del municipi. Va ser especialment bonic presenciar l’apropament de la gent del poble que no havia participat en les activitats i la nova aportació de reflexions que es va generar al voltant dels refugiats a la Mediterrània.

 

20170419_180646 20170419_200258 20170421_182651