L’Escola de la Colònia Güell aprèn els drets de les persones refugiades jugant

Els cursos de 5è de primària de l’Escola de la Colònia Güell de Santa Coloma de Cervelló han participat del recurs Això no és un joc i dels tallers d’expressió artística del programa Tenim Drets, Teixim Llibertats. Els tallers es varen realitzar en tres sessions separades, una per cada línia de l’escola de 5è de Primària.

El taller va iniciar-se amb una reflexió conjunta sobre els drets de les persones refugiades i la sostenibilitat ambiental a través del recurs: Això no és un joc. Realment va sorprendre a l’alumnat les dificultats que es troben molts nens i nenes refugiades en el recorregut i es va generar força empatia.

Els tallers van finalitzar amb la creació artística de flors a través d’ampolles de plàstic.

 IMG_2801 20180320_115127 IMG_2898 IMG_2834

 

 

 

Enllaços relacionats:

Escriure un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *