Amb el Grup Farem iniciem els tallers a Cervelló

Aquesta setmana vàrem iniciar els tallers del programa a Cervelló. Concretament, vàrem fer-ho amb l’associació de persones amb discapacitat intel·lectual o física Farem. Aquest grup està integrat per un conjunt de families que es troben principalment per compartir bons moments d’amistat, per fer activitats, i aconseguir que tothom es pugui sentir integrat en el col.lectiu.

Vam començar el taller fent una reflexió conjunta sobre qui eren les persones refugiades. Totes les persones assistents varen participar de forma activa, ja que cadascú tenia una experiència per compartir sobre la temàtica. Alguns dels presents fins i tot havien treballat amb associacions de persones refugiades. Un cop acabada la reflexió, vàrem iniciar el taller artístic. A través d’ampolles de plàstic, vàrem fer flors de diferents colors. Aquesta activitats ens va ajudar molt a pensar sobre la importància que té la gestió de residus. També ens va conscienciar sobre la necessitat de produir menys deixalles, ja que era un repte que teníem a tota la Mediterrània. Aquestes flors les plantarem a la sorra de la platja de Barcelona el dia 5 de maig.

 

20180322_175836 20180322_174751 20180322_174747 20180322_174246

 

Enllaços relacionats:

Escriure un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *